Profil

Alle typer transmissionsdele – lige efter dine behov og ønsker

Hos Villiam Petersen Tandhjulsfabriken Horsens A/S kan du få fremstillet alle typer transmissionsdele – efter dine specifikationer eller prøver. Vi leverer således ikke standardprodukter – men individuelle løsninger til komplekse opgaver.

Vores komplette løsninger skabes med materiale fra eget råvarelager - men vi kan også fortande kundernes egne emner.

Samtidig har du adgang til en betydelig erfaring og knowhow. Her er du sikret en kompetent sparring og rådgivning – hvis du eksempelvis ønsker at udvikle nye eller forbedre eksisterende transmissionsdele.

 

Faglig stolthed og fleksibel opgaveløsning

Faglig stolthed samt respekt og forståelse for den enkelte kunde indgår som faste størrelser i vores aktiviteter. Hos os får du derfor løsninger, der er præget af kvalitetshåndværk – hele vejen igennem.

Vores stab af kompetente og engagerede medarbejdere har en håndværksmæssig tilgang til enhver opgave. Og de er godt hjulpet i opgaven – med moderne og trimmet produktionsteknologi, som vi gennem løbende investeringer til stadighed opdaterer. Avanceret maskineri og udstyr, der sikrer, at opgaverne kan løses fleksibelt, hurtigt og omkostningseffektivt!

Ønsker du kvalitetsløsninger – skabt i et smidigt samarbejde? Så er Villiam Petersen Tandhjulsfabriken Horsens A/S den rette partner.

Vi har såvel viljen som evnerne til at leve op til dine forventninger!

 

Idé og visioner

Vi er også en del af en foranderlig verden – markedets behov ændres løbende. Vi ønsker til stadighed at være på forkant af udviklingen – både når det gælder produktløsninger og produktionsteknologi.

Vores idé og visioner vil til enhver tid være tilpasset dette.

 

Idé:

Gennem sparring – og med afsæt i vores store knowhow – vil vi servicere nationale/internationale kvalitetsorienterede virksomheder, både med rådgivning og fremstilling af tandhjul, specielle transmissionsdele, optimering og renovering af eksisterende industrigear.

 

Visioner:

• Vi vil øge vores specialisering

• Vi vil være kendte for kvalitet, knowhow, troværdighed og omhu

• Vi vil udvikle os og forblive up to date med vores maskinpark

• Vi vil søge opgaver, der udfordrer vores faglige kompetencer

• Vi vil være en socialt ansvarlig virksomhed og beskæftige alle typer af medarbejdere –                  

uanset etnisk og social baggrund

• Vi vil i vores valg af maskiner og hjælpestoffer belaste miljøet mindst muligt

• Vi vil øge vores eksport – især på de nordiske markeder

  

Erfaring – opbygget gennem mere end 100 år

Vi har rødder tilbage til 1893, hvor Phillip Jensens Motorfabrik startede en produktion af gas- og petroleumsmotorer i Horsens. Fabrikken blev i 1919 opkøbt af Villiam Petersen og produktionen udvidet til også at omfatte dele til biler. Virksomheden fortsatte med at renovere bilmotorer og udvidede samtidig produktionen af transmissionsdele.

Det var dengang, vi udførte støjende og hårdt fysisk arbejde under trange forhold i det gamle industriområde i Horsens midtby.

 

I dag: Fokus på fremtiden og kundernes udfordringer!

I dag er vi en moderne virksomhed med et team af specialister på alle niveauer. Vi arbejder i en 5.500 m² fabrik, som er bygget specielt til vores produktion.

Til løsning af opgaverne råder vi over den seneste produktionsteknologi, som betjenes af faguddannede medarbejdere. Det gøres med afsæt i stor teknisk viden og indsigt, men samtidig også med en håndværksmæssig tilgang til opgaverne. Ingen emner slippes, før vi ved, at de er i orden.

I dag sidder vi inde med en dyb viden på det produktionstekniske område. Sammen med vores store knowhow omkring transmissionsdele gør det os til en stærk sparringspartner. Vi kan rådgive om såvel dagens som morgendagens optimale produktløsninger.

Erfaring og fremsyn – vi er godt rustet til at løse dine fremtidige opgaver.

 

Løsninger til alle industrigrene

Vi har mere end 1.000 forskellige fortandingsværktøjer på vores værktøjslager – og leverer derfor løsninger til stort set alle industrigrene.

Blandt vores kunder er eksempelvis: Trykkerier, maskinfabrikker, pumpefabrikker, producenter af kran- og håndteringsudstyr, motorfabrikker, olie og gas sektoren, olieplatforme, Vindkraft samt marine/offshore sektoren.

Vi er også klar til at løfte opgaven for din virksomhed.

 

Vi har siden 1994 været DNV-GL/ISO 9001 certificeret, og er nu også Achilles godkendt.

Mere information

Herunder har du mulighed for at downloade uddybende materiale om os, vore kompetencer og produkter.

pdfProfil pdfProdukter pdfGear Renovering pdfCNC-Flankeslibning pdfSalgs- og Leveringsbetingelser pdfOmkostninger og Tillæg pdfDNV-GL Certificate pdfAchilles Certificate pdfUddannelses Team Partner pdfPrivatlivspolitik